Certificering

Certification NEN4400-1

Malafide activiteiten brengen schade toe aan bonafide ondernemingen en aan de samenleving. Omzetderving en niet afgedragen belasting en sociale verzekeringspremies zijn directe gevolgen van oneerlijke concur-rentie. Daarom is er sinds 2007 een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en (onder)aannemers van werk: NEN 4400-1 van de Stichting Normering Arbeid.

Stichting Normering Flexwonen

Een organisatie die is opgenomen in het 'reguliere' register van SNF voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. De norm kent de onderdelen ruimte en privacy, sanitair, veiligheid en hygiëne, voorzieningen, informatievoorziening, brandveiligheid en goed werkgeverschap. Ieder onderdeel bestaat uit een aantal specifieke eisen waaraan de huisvesting moet voldoen.

Stichting Normering Arbeid

Ondernemingen die het SNA-keurmerk mogen voeren, moeten voldoen aan de gestelde eisen in de NEN 4400 norm. Deze norm is ontwikkeld voor Nederlandse (NEN 4400-1) en buitenlandse ondernemingen die zich op de Nederlandse markt begeven (NEN 4400-2) en die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. De ondernemingen in het register van SNA worden periodiek gecontroleerd en alleen opgenomen als zij voldoen aan de gestelde eisen.

Register Inleenbedrijven Vleessector

Werkgevers en werknemers hebben belang bij goede onderlinge verhoudingen op het werk. Niet elke werknemer is echter in vaste dienst. In veel bedrijven wordt gewerkt met tijdelijke krachten, ofwel flexibele arbeid. Het inschakelen van mensen voor tijdelijk werk gaat meestal via inleenbedrijven of uitzendbureau's. Voor de werkgevers en de werknemers is het belangrijk, dat illegale arbeid en oneerlijke concurrentie wordt voorkomen. Alle bedrijven moeten zich houden aan de wet en de cao.

VRO Certificeren en excelleren

VRO heeft de ambitie om risicos te minimaliseren voor opdrachtgevers die gebruik maken van flexibele arbeid.

Over ons

Reyhan B.V. is een uitzendbureau met een landelijke spreiding. Al ruim 13 jaar bieden we werkgevers concrete oplossingen voor hun specifieke personeelsvraag.

 Privacyreglement Reyhanbv

Anti-discriminatie

Ons missie

Wij zijn een uitzendbureau met een groot streven. Door onze korte communicatielijnen, de snelheid en service waarmee wij arbeidskrachten leveren, onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus. Ons bedrijf wil zich graag bewijzen. 

Contact

  • sed accumsan enim rutrum
  • Grensstraat 2A, 7071 GZ 's Heerenberg
  • info@reyhanbv.nl

Our story

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec venenatis velit metus. Morbi non augue non sapien ullamcorper volutpat id a libero. Curabitur maximus vel est ac suscipit. Pellentesque imperdiet ultricies interdum. 

Nunc elementum porta tempus. In gravida nisi at dui eleifend lobortis. Vestibulum lobortis, leo at laoreet ornare, ante lectus commodo nisl, varius pellentesque velit justo eget purus.  Aliquam tortor massa, elementum at tellus.