Reyhanbv uitzendbureau klaar om voor u uit te zenden

Klik hier onder om contact op te nemen van Reyhanbv uitzendbureau

Het meest flexibele dienstverband dat Reyhan Uitzendbureau BV te bieden heeft is het uitzenden. Bij deze vorm profiteert u van goed gemotiveerde, vakgerichte en direct inzetbare uitzendkrachten waarvan u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren betaalt. U loopt verder geen enkel werkgeversrisico's. Reyhan Uitzendbureau BV heeft alle disciplines in huis en regelt alles: van werving, selectie, personeelsadministratie tot het uitbetalen van de lonen.

Daarnaast informeren, begeleiden en evalueren wij regelmatig onze uitzendkrachten. Om de hoogste kwaliteit te garanderen zullen we ook u vragen naar uw mening als het gaat om de samenwerking en onze dienstverlening. Wij streven er namelijk naar u zo goed en zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Zodat u zich kunt blijven richten op het belangrijkste: uw bedrijf of organisatie.

Analyse & Oplossing Een goed begin is het halve werk. Wij denken creatief met u mee, gaan proactief aan de slag met uw wensen en koppelen u aan de juiste oplossing. Selectie arbeidskrachten Bij het uitzenden van personeel komt veel bij kijken. Daarom is het belangrijk om de juiste uitzendkracht op de juiste positie te plaatsen. Uitzenden & Coaching Het echte werk kan beginnen.

Over ons

Reyhan B.V. is een uitzendbureau met een landelijke spreiding. Al ruim 13 jaar bieden we werkgevers concrete oplossingen voor hun specifieke personeelsvraag.

 Privacyreglement Reyhanbv

Anti-discriminatie

Ons missie

Wij zijn een uitzendbureau met een groot streven. Door onze korte communicatielijnen, de snelheid en service waarmee wij arbeidskrachten leveren, onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus. Ons bedrijf wil zich graag bewijzen. 

Contact

  • sed accumsan enim rutrum
  • Grensstraat 2A, 7071 GZ 's Heerenberg
  • info@reyhanbv.nl