Vleesindustrie

In de vleesindustrie komt het aan op specifieke kwaliteiten. Het is werk dat veel van een medewerker vraagt. En als er een gat valt in uw personele bezetting, wilt u dat een tijdelijke medewerker direct in het productieproces kan meedraaien. Die medewerkers vindt u bij Reyhan. De vleesindustrie is een van onze specialismen. Voor grotere en kleinere vleesverwerkende bedrijven zijn we de intermediair bij de werving van tijdelijke arbeidskrachten. De medewerkers op de spilposities bij Reyhan zijn namelijk zelf uit de vleesindustrie afkomstig. Daardoor bent u verzekerd van een gesprekspartner op niveau die aan een half woord genoeg heeft om uw personele behoeftejuist in te vullen.

Bij Reyhan kunt u terecht voor het gehele spectrum aan functies binnen vleesverwerkende bedrijven: van uitbeners tot vleessnijders en kanters tot vliezers. Maar ook beschikken wij over ervaren slachters tot darmlokaal medewerkers. Reyhan draagt zorg voor een nauwkeurige check van de uitzendkrachten. Ervaring, diplomas en referenties worden nauwkeurig beoordeeld. Daardoor weet u dat een medewerker voor zijn taken berekend is. En er niet voor terugdeinst om de mouwen op te stropen om het productieproces ongehinderd doorgang te laten vinden.

Over ons

Reyhan B.V. is een uitzendbureau met een landelijke spreiding. Al ruim 13 jaar bieden we werkgevers concrete oplossingen voor hun specifieke personeelsvraag.

 Privacyreglement Reyhanbv

Anti-discriminatie

Ons missie

Wij zijn een uitzendbureau met een groot streven. Door onze korte communicatielijnen, de snelheid en service waarmee wij arbeidskrachten leveren, onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus. Ons bedrijf wil zich graag bewijzen. 

Contact

  • sed accumsan enim rutrum
  • Grensstraat 2A, 7071 GZ 's Heerenberg
  • info@reyhanbv.nl