Reyhanbv uitzendbureau

Wij staan klaar om voor u uit te zenden

Teamwerk

Walking, running, climbing. Your feet will be put to the test.

Goede communicatie

The fastest way to reach results is to monitor the progress you make.

Goede service

By slowly raising the weight bar, we are able to built muscles safely.

Over ons

Uw betrouwbare partner

Wij zijn een dynamisch, flexibel en professioneel uitzendbureau dat zich gespecialiseerd heeft op het uitlenen van mensen in de sectoren vleesverwerkende industrie, logistiek, productie en enige bouwwerkzaamheden.

Visie en missie

Wij zijn een uitzendbureau met een groot streven. Door onze korte communicatielijnen, de snelheid en service waarmee wij arbeidskrachten leveren, onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus. Ons bedrijf wil zich graag bewijzen. Wij zijn in het bezit van een eigen wagenpark en hierdoor kan er uitstekend voor het vervoer van de uitzendkrachten worden gezorgd, zodat deze altijd ruim op tijd op het werk aanwezig zijn. 

 

Wij hebben geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit en we zijn in principe altijd bereikbaar om in uw personele behoefte te kunnen voorzien. Naast de flexibele opstelling voor wat betreft de bereikbaarheid van Reyhan Uitzendbureau BV is de flexibiliteit van de uitzendkrachten ook zeer groot

Ons team

A. Reyhan

S. Yilmaz

BLANK

Over ons

Reyhan B.V. is een uitzendbureau met een landelijke spreiding. Al ruim 13 jaar bieden we werkgevers concrete oplossingen voor hun specifieke personeelsvraag.

 Privacyreglement Reyhanbv

Anti-discriminatie

Ons missie

Wij zijn een uitzendbureau met een groot streven. Door onze korte communicatielijnen, de snelheid en service waarmee wij arbeidskrachten leveren, onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus. Ons bedrijf wil zich graag bewijzen. 

Contact

  • sed accumsan enim rutrum
  • Grensstraat 2A, 7071 GZ 's Heerenberg
  • info@reyhanbv.nl