Dit is Reyhan B.V.

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze vlees branche staan wij bekend als het uitzendbureau, die soepel meebeweegt met deze veranderingen.

Al vijf -en dertig jaar zitten wij in deze vlees branche. We zijn niet alleen gericht op de vlees branche. In de afgelopen vijftien jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden.

En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 40 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat.

Uw betrouwbare partner

Wij zijn een dynamisch, flexibel en professioneel uitzendbureau dat zich gespecialiseerd heeft op het uitlenen van mensen in de sectoren vleesverwerkende industrie, logistiek, productie en enige bouwwerkzaamheden.

Visie en missie

Wij zijn een uitzendbureau met een groot streven. Door onze korte communicatielijnen, de snelheid en service waarmee wij arbeidskrachten leveren, onderscheiden wij ons van andere uitzendbureaus.

Mentaliteit

Wij hebben geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit en we zijn in principe altijd bereikbaar om in uw personele behoefte te kunnen voorzien. Naast de flexibele opstelling voor wat betreft de bereikbaarheid van Reyhan Uitzendbureau BV is de flexibiliteit van de uitzendkrachten ook zeer groot.

Neem contact op

Heb je vragen over ons werk of wil je kennismaken? Neem contact met ons op!
We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Contact