Proces

Het meest flexibele dienstverband dat Reyhan te bieden heeft is het uitzenden. Bij deze vorm profiteert u van goed gemotiveerde, vakgerichte en direct inzetbare uitzendkrachten waarvan u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren betaalt. U loopt verder geen enkel werkgeversrisico’s. Reyhan heeft alle disciplines in huis en regelt alles: van werving, selectie, personeelsadministratie tot het uitbetalen van de lonen.

Doelgericht

Analyse & Oplossing

Een goed begin is het halve werk. Wij denken creatief met u mee, gaan proactief aan de slag met uw wensen en koppelen u aan de juiste oplossing.

Terugkoppeling

Daarnaast informeren, begeleiden en evalueren wij regelmatig onze uitzendkrachten. Om de hoogste kwaliteit te garanderen zullen we ook u vragen naar uw mening als het gaat om de samenwerking en onze dienstverlening. Wij streven er namelijk naar u zo goed en zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Zodat u zich kunt blijven richten op het belangrijkste: uw bedrijf of organisatie.

Selectie arbeidskrachten

Bij het uitzenden van personeel komt veel bij kijken. Daarom is het belangrijk om de juiste uitzendkracht op de juiste positie te plaatsen.

Uitzenden & coaching

Het echte werk kan beginnen.

Neem contact op

Heb je vragen over ons werk of wil je kennismaken? Neem contact met ons op!
We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Contact