Wij zijn goed voor jou! Uitzenden Uitzenden

Proces

 

Het meest flexibele dienstverband dat Reyhan te bieden heeft is het uitzenden. Bij deze vorm profiteert u van goed gemotiveerde, vakgerichte en direct inzetbare uitzendkrachten waarvan u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren betaalt. U loopt verder geen enkel werkgeversrisico’s. Reyhan heeft alle disciplines in huis en regelt alles: van werving, selectie, personeelsadministratie tot het uitbetalen van de lonen.

Doelgericht

 

Analyse & Oplossing

Een goed begin is het halve werk. Wij denken creatief met u mee, gaan proactief aan de slag met uw wensen en koppelen u aan de juiste oplossing.

168_2160

Terugkoppeling

 

Daarnaast informeren, begeleiden en evalueren wij regelmatig onze uitzendkrachten. Om de hoogste kwaliteit te garanderen zullen we ook u vragen naar uw mening als het gaat om de samenwerking en onze dienstverlening. Wij streven er namelijk naar u zo goed en zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Zodat u zich kunt blijven richten op het belangrijkste: uw bedrijf of organisatie.

Selectie arbeidskrachten

 

Bij het uitzenden van personeel komt veel bij kijken. Daarom is het belangrijk om de juiste uitzendkracht op de juiste positie te plaatsen.

Uitzenden & coaching

 

Het echte werk kan beginnen.

Reyhan B.V.

Sterk in

  • Inhuur personeel
  • Uitzendbureau

Social media

Certificering

Reyhan-uitzendbureau-nen4400-1
Reyhan-uitzendbureau-stichting-norming-arbeid
Reyhan-uitzendbureau-snf