Uitzenden

DROMEN WERKEN NIET, TENZIJ JIJ DAT DOET.

Proces

Het meest flexibele dienstverband dat Reyhan Uitzendbureau BV te bieden heeft is het uitzenden. Bij deze vorm profiteert u van goed gemotiveerde, vakgerichte en direct inzetbare uitzendkrachten waarvan u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren betaalt. U loopt verder geen enkel werkgeversrisico’s. Reyhan Uitzendbureau BV heeft alle disciplines in huis en regelt alles: van werving, selectie, personeelsadministratie tot het uitbetalen van de lonen.

Terugkoppeling

Daarnaast informeren, begeleiden en evalueren wij regelmatig onze uitzendkrachten. Om de hoogste kwaliteit te garanderen zullen we ook u vragen naar uw mening als het gaat om de samenwerking en onze dienstverlening. Wij streven er namelijk naar u zo goed en zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Zodat u zich kunt blijven richten op het belangrijkste: uw bedrijf of organisatie.

Doelgericht

Analyse & Oplossing

Een goed begin is het halve werk. Wij denken creatief met u mee, gaan proactief aan de slag met uw wensen en koppelen u aan de juiste oplossing. 

 

Selectie arbeidskrachten

Bij het uitzenden van personeel komt veel bij kijken. Daarom is het belangrijk om de juiste uitzendkracht op de juiste positie te plaatsen. 

 

Uitzenden & Coaching

Het echte werk kan beginnen.

 

 

VIND ONS

Kom ons bezoeken op ons kantoor

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 8:00-17:00 uur

Wij zijn hier!

Grensstraat 2A, 7041 GZ 's-Heerenberg
Telefoon: 0314 - 34 36 30
Email: info@reyhanbv.nl

Voorwaardes

Anti-discriminatie Reyhan

Voorwaardes

Privacyreglement Reyhan